Laura og Lærke i True Skov

Du har måske set det på Facebook. I lørdags var jeg så heldig at Karen og Michael spontant mødte op til en fotografering i True Skov – en location som jeg havde opdaget kort forinden, og hvor jeg virkelig gerne ville fotografere nogle børn på en solskinsdag om vinteren.

 
I lørdags vågnede jeg så op, helt alene derhjemme, til det flotteste vintervejr. Den flotte pastelfarvede morgenhimmel og rimfrosten på græsset og træerne fik mig hurtigt op af sengen. Som altid, når dagen starter så smukt, er det første jeg tænker på: fotografering. Før i tiden kunne jeg bare snuppe Johanna med under armen til en tur forbi legepladsen ved Botanisk Have, Børnenes Jord eller Mølleparken, og så ellers knipse løs. Men det er jo alligevel nogle år siden efterhånden, og den nu 14-årige er ikke helt så nem at lokke med ud 😉 . Hun var jo så heller ikke hjemme den morgen, men det havde heller ikke gjort nogen forskel.

Her sad jeg så med en god kop kaffe (og en middelmådig morgenmad) og havde ingen planer for dagen overhovedet. Og så besluttede jeg mig for at skrive til Karen for at høre om jeg ikke måtte låne deres piger til en fotografering. Karen og Michael har to søde piger, Laura på 5 og Lærke på knap 2 år, som jeg før har fotograferet ved Dokk1 tilbage i 2015. Du kan se billederne fra dengang her hvis du er nysgerrig: Laura og Lærke på Dokk1.

Heldigvis havde de tid til at mødes med mig om eftermiddagen, og det kom der blandt andet disse billeder ud af:

Laura og Lærke i True Skov True Skov Aarhus Laura og Lærke i True Skov Laura og Lærke i True Skov True Skov Aarhus Skjoldhøjparken børnefotograf børnefotograf Aarhus Skov børn fotograf Aarhus Lærke skov Aarhus fotograf fotograf Aarhus børn søskende

Tusind tak for at i så spontant ville mødes med mig 🙂

 

Comments

 • Karen - mor til Lærke og Laura
  01/31/2017

  Jeg tør næsten ikke sige “anytime” for det vil nærmest lyde grisk 😉 – men jeg mener det nu – så sig til, hvis du får brug for at afprøve andre lokationer – Laura er med garanti klar – og om ikke andet, så kan hun jo assistere dig 😉 Denne lokation var ihvertfald super fin – virkelig flot med vinterfarverne og de flotte strukturer, som det nedlagte græs gav, men kan forestille mig, det bliver svært at planlægge efter. Så det må være til de familier, som er klar på at være spontane – så får de ihvertfald super flotte billeder – jeg glæder mig til at se dem på tryk!

 • 01/31/2017

  Tak Karen

  En vigtig faktor var i hvert fald solen. Jeg tror nu også at der er fint derude når solen ikke skinner, men en lavtstående sol giver bare så flot et lys. Og jeg er jo ret vild med modlys 🙂
  Tak – jeg kunne sagtens finde på at skrive til dig en anden gang 🙂

  kh Stefanie

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: