Isabella

 

Forleden fotograferede jeg endnu en gang Isabella – denne gang i anledning af hendes 2 års fødselsdag. (I kan se sidste års billeder her: klik!) Jeg elsker når jeg får lov til at fotografere de små igen og igen – det er så fedt at se hvordan børnene har udviklet og forandret sig fra gang til gang.

I år var vi nede på Godsbanen. Jeg har sagt det før, og siger det gerne igen – det er et fantastisk sted! Denne gang havde jeg en lille skammel med, som Isabella kunne sidde på. Den havde jeg købt om formiddagen til Retro markedet der blev afholdt i den Rå Hal på Godsbanen den dag. Det kan altid betale sig at holde øje med Godsbanens kalender, der sker altid mange spændende ting.

 

Nå, men her kommer så billederne af smukke Isabella. Vi fik en hel masse flotte billeder af Isabella den dag, men jeg har sorteret med hård hånd og viser jer kun nogle få af mine favoritter. Hvad synes i?

Isabella_børnefotograf_aarhus Isabella_fotograf_børn_aarhus Isabella_børnefotograf_aarhus_børn_fotograf Isabella_aarhus_børn_fotograf_godsbanen Isabella_børnefotograf_aarhus_børn_fotograf Isabella_børnefotograf_aarhus

 

 

Tak fordi i kiggede med. I kan også finde mig på

instagram_fb_tabyoutube_fb_tab

Post a Comment

error: