Hvad skal jeg stille op med alle mine billeder?

Det er jo ingen hemmelighed at jeg er tosset med det der fotografering. Og jeg synes slet ikke det er nok at have billeder liggende på computeren. Jeg vil gerne have dem op at hænge, eller i det mindste få dem sat i albums.

Det er bare så meget hyggeligere at sidde og bladre i familiealbums end at se på billeder på skærmen – efter min mening.

Hvis man synes at det er for kedeligt bare at sætte billederne i albums, så kan man finde et hav af ideer til hvad man kan stille op med sine fotografier på pinterest. (I det hele taget kan man finde inspiration og ideer til nærmest hvad som helst på pinterest. )

Se f.eks. her

fotoprojekter

 

De små søde magneter er i hvert fald noget jeg vil prøve at kaste mig ud i.

Har i andre ideer eller tips, så må i meget gerne dele dem med mig 🙂 Skriv gerne et link til jeres pinterest boards i kommentarfeltet

 

Følg mig på instagram og pinterest

© 2013 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography tilbyder
børnefotografering i Aarhus / Århus. Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at 
arbejde med naturligt lys. Fotograferingen foregår derfor for det meste on location. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!