Fotograf Aarhus Børn, Baby og Familie

Fotograf Aarhus børn søskende familie baby

Søger du en passioneret fotograf i Aarhus, der fotograferer børn, babyer og familier, afslappet og uopstillet – i omgivelser hvor børn føler sig trygge, så er du det helt rigtige sted her hos Stefanie Friedrichs Fotografi

(Jeg fotograferer dog udelukkende børn og børn sammen med deres forældre – men ingen grupper).

Fotograf Aarhus børn

Fotograf Aarhus børn

Fotografering under leg

Mit mål er at skabe et varigt minde for dig og din familie – at fastholde de smukke, søde, magiske og flygtige øjeblikke i dit barns liv. Jeg har specialiseret mig i at fotografere børn, der bare er børn – i omgivelser hvor de kan føle sig trygge og ubekymrede. Jeg fotograferer helst mens børnene leger eller er på opdagelse. Eller fjoller med forældrene. Jeg kan især godt lide at fange de smukke øjeblikke af nærhed og kærlighed mellem jer forældre og børnene. Og derfor er det ikke vigtigt, at børnene kigger i kameraet hele tiden.

Jeg foretrækker at arbejde med naturligt lys, og fotograferingen foregår derfor on location, dvs. hjemme hos jer eller på et af de mange hyggelige steder i Aarhus og omegn.

Da alle børn er forskellige, og nogen har brug for mere tid til at kunne slappe af og være sig selv under fotograferingen, sætter jeg altid rigeligt med tid af. For det er jo dér jeg får de bedste billeder  – altså når børnene er afslappede og trygge. Jeg holder mig derfor gerne i baggrunden og observerer barnets leg, og giver så få anvisninger som muligt. Jeg foretrækker de uopstillede billeder af især familier. Jeg vil gerne fotografere jer mens i leger og fjoller med hinanden og på den måde indfange de naturlige udtryk.

Du kan læse mere om de tre slags fotograferinger jeg tilbyder her:

BABYFOTOGRAFERING · BØRNEFOTOGRAFERING· FAMILIEFOTOGRAFERING

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen kan i gennemgå jeres billeder i et password-beskyttet onlinegalleri, og udvælge de billeder i bedst kan lide. Hvad skal der så ske med disse billeder? Jeg foretrækker helt klart at bruge dem til personlige vægdekorationer. Efter min mening skaber familie- og børneportrætter størst glæde, når de bliver hængt op på væggen, hvor de kan værdsættes hver eneste dag, fremfor at blive gemt på en harddisk eller CD. Derfor tilbyder jeg print i et stort udvalg af størrelser og materialer i bedste kvalitet.

Du har dog også mulighed for at købe billederne digitalt, så du selv kan printe og bestille eksempelvis en fotobog, kalender osv. hos en forhandler efter dit valg.

BOOK en tid nu

Kontakt mig ved at klikke på knappen herunder, så finder vi sammen sted og tid for jeres fotografering


PRISER · GALLERI · BLOG

På bloggen, Facebook eller Instagram finder du nogle af de nyeste billeder. Følg gerne med, og lad mig vide hvilke billeder du synes godt om

GemGem

GemGem

Comments

  • Mie Lundgaard
    11/19/2016

    Vi vil rigtig gerne booke tid til familiefoto – efter jul kan vi forstå 🙂

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: