Familiefotografering

i regnvejr

I fredags var jeg ude i Mindeparken til en familiefotografering. Vejrudsigten så fin ud dagen inden, men på selve dagen var der lovet regnvejr, især om eftermiddagen. Pernille, Lasse og Nana var dog friske på at springe ud i det. Så vi mødtes som aftalt i Mindeparken om eftermiddagen. Det regnede også kun en lille smule – den første halve time.

Pernille og Lasse var blevet gift på rådhuset samme dag – kun de to. Så det var en rigtig fin ide også at få taget familiebilleder den dag.

Den første halve time regnede det ikke særlig meget, men så lige pludselig væltede det bare ned. Det tog de 3 nu meget pænt. Så vi fortsatte en halv time mere, inden vi tog hjemad, fuldstændig gennemblødte.

Det var en aftale i sidste øjeblik, så jeg havde aftalt med Pernille og Lasse, at de først kunne få deres billeder engang når jeg var tilbage fra sommerferie. Men da jeg kom hjem efter fotograferingen og begyndte at overføre billederne fra kameraet til computeren, kunne jeg alligevel ikke lade være med lige at kigge billederne igennem. Jeg valgte et billede ud, som jeg ville vise på facebook. Så havde de to da i det mindste et billede af dagen imens de ventede på resten sommeren over. Men da jeg først havde redigeret det ene billede, så kørte det bare derud af – ja og så var den aften gået. Da jeg gik i seng ved midnat havde jeg redigeret ca. 120 billeder. Jeg var helt forbløffet over, hvor få billeder jeg skulle sortere fra pga blink eller lignende. De tre er simpelthen så fotogene!

Så var der jo ingen grund til at Pernille og Lasse skulle vente en måned på deres billeder, og derfor kom de forbi allerede om søndagen for at vælge deres billeder ud.

Forneden ses et lille udpluk af de billeder, som Pernille og Lasse fik med hjem.  Tusind tak for en helt fantastisk fotografering. Det har været en fornøjelse at arbejde med jer!

 

familiefotografering-aarhus familie-mindeparken-aarhus mindeparken-aarhus barn-fotograf-aarhus børn-fotograf-aarhus brylup-fotograf-aarhus børnefotografering-aarhus nana-aarhus  fotograf-aarhus gravid-fotografering-aarhus familiefotograf-aarhus

familiefotografering-aarhus

familiefotografering-mindeparken-aarhus bryllup-mindepark-aarhusnana-aarhus

 

 

 

 

Tak fordi i læste med. I kan også finde mig på

            instagram_fb_tab    

 

© 2014 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography 
tilbyder børnefotografering i Aarhus / Århus. 
Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at arbejde med naturligt 
lys. 
Fotograferingen foregår derfor for det meste on location eller i eget hjem. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V
Familie fotografering Mindeparken Aarhus

Post a Comment

error: