eksempel på Redigering

 

Jeg elsker selv at se hvordan andre fotografer redigerer deres billeder, og jeg elsker at se en direkte sammenligning af hvordan billederne ser ud før og efter en tur i Photoshop. Det er noget tid siden jeg selv har vist et. Måske fordi mine eksempler er lidt kedelige – for jeg redigerer typisk ikke så meget i dem at det er værd at vise forskellen.

Men nu har jeg fundet to billeder hvor man tydeligt kan se at der er blevet redigeret i det.

før-efterredigering før/efter billede photshop

før/efter eksempel redigering i photoshopfør-efter redigering photoshop

Er det noget du gerne ville se mere af? Eller er der måske et specifikt billede du gerne ville se SOOC (straight out of camera), så skriv i kommentarerne eller på facebook.

 

 

 

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: