(location: Marienlystparken)

“På en smuk oktober morgen havde vi booket Stefanie til fotografering af vores søn på 1,5 år. Forud for fotograferingen havde jeg sendt Stefanie nogle billeder fra hendes Instagram af hvilket resultat vi håbede at få ud af det. Det gjorde jeg faktisk mange måneder i forvejen og hun anbefalede at vi tog billederne hen mod efteråret, så vi kunne få det lys og udtryk som vi ønskede os.

Da vi nærmede os kom hun med forslag til hvilke lokationer hun ville anbefale, hvilket var helt perfekt for os. Vi mødtes kl 0830 en lørdag morgen og man tænker hvordan mon fotografering af en aktiv dreng på 1,5 år vil gå, men det gik over alt forventning.

Stefanie har virkelig en god evne til både til at gøre det i barnets tempo og så samtidig fange momenter man ikke selv ser. Da vi gik derfra var vi selvfølgelig spændte på om hun nu fangede det vi ønskede os, men knap en uge senere var det tydeligt at hun fangede meget mere end vi nogensinde kunne have drømt om. 

Det var alt lige fra vores søn’s personlighed, hans glæde, nysgerrighed, og kærligheden / omsorgen i vores familie. Vi kan virkelig varmt anbefale Stefanie – det er imponerende så dygtig hun er og samtidig så var det en sand fornøjelse at bruge en lørdag morgen med hende i skoven.  

De bedste Hilsner

Lenette og Christian

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: