Chloe og Dominic

familiefotografering Aarhus

Så er det vist på tide at vise jer et par billeder fra de sidste fotograferinger op til jul. Jeg havde besluttet ikke at fotografere hele december for at have tid til at afslutte bestillinger og levere print i god tid. Og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Jeg havde tid til at færdiggøre mit arbejde, overarbejde på mit andet arbejde og jeg havde stadig tid til hygge med familie og venner. Men det betød også at der var flere familiefotograferinger jeg ikke kunne finde tid til.

Mathilde og hendes dejlige familie fandt jeg heldigvis tid til i kalenderen. Fotograferingen foregik sidst i november – det er altid et sats mht vejr og lys. Men vi var heldige, der var ikke sindsygt meget lys, men til gengæld var der hverken blæst eller regn.

Vi mødtes ved en legeplads i nærheden af hvor Mathilde, Ivar, Chloe og Dominic bor. Jeg fik en varm velkomst med sang 🙂 og så var børnene klar til at lege.

Vi fik så mange gode billeder af de 4. Jeg viser her kun et lille udpluk:

fotograf-aarhus-børn

familiefotografering-aarhus-far-og-søn familie-aarhus-fotograf

fotograf-aarhus-familie familie-fotograf-aarhus fotograf-aarhus fotograf-aarhus børnefotograf-aarhus-familie børnefotograf-aarhus familiefotografering-aarhus far-og-datter-aarhus-fotograf far-og-datter-fotograf-aarhus fotograf-aarhus-familie fotograf-aarhus-børn

Jeg vil også gerne lige kommentere familiens påklædning. Jeg er jo ret vild med strik, for mig er det altid en vinder 🙂 Men ikke kun har de 4 alle strik på, de har også tøj på der passer sammen uden at matche. Det er jo lige hvad jeg ønsker mig 🙂

Se indlæg om påklædning her: Tøjvalg

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: